Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (6.65 secunde)
Si legenda a devenit mit in Olimpul dambovitean cand ea a fost supranumita Elena din Troia, iscand razboiul politic de patru ani, iar el a intrat in istorie drept Zeus din Cotroceni, care si-a pus partidul si guvernul la picioarele ei incaltate cu pantofi Jimmy Choo.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Fenomenul desertificarii care s-a instalat de mai multi ani in sudul tarii afecteaza serios agricultura din judetul Dolj, domeniu important nu doar in economia judetului, dar si a regiunii.
Dumneavoastra stiti ce este scris pe frontispiciul balamucului din Madrid? ... Va las pe dumneavoastra sa gustati savoarea acestei propozitii si sa-i gasiti diverse aplicatii in fascinanta noastra viata cotidiana care, vorba unui mare clasic, pornind de la sinergia faptelor, aluneca pe meandrele concretului.
Dumneavoastra stiti ce este scris pe frontispiciul balamucului din Madrid? ... Va las pe dumneavoastra sa gustati savoarea acestei propozitii si sa-i gasiti diverse aplicatii in fascinanta noastra viata cotidiana care, vorba unui mare clasic, pornind de la sinergia faptelor, aluneca pe meandrele concretului.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest.
Cand el a venit la putere, nu avea atat de multi oameni capabili, pe care sa-i puna in locul kemalistilor din structurile de stat, inclusiv din armata Atunci, a venit Fethullah Gulen, care i-a oferit oameni.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". ... Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari:
Cei 104 primari ai comunelor doljene trebuia sa se intalneasca ieri pentru a pune bazele Filialei Judetene a Comunelor din Romania (FJCR), lucru care le-ar fi permis sa acceseze mult mai usor fondurile structurale de peste trei milioane de euro.
In acest sens, doljenii ar putea sa amenajeze, de exemplu, statii de alimentare pentru astfel de ambarcatiuni, iar oltenii ar putea sa-si dezvolte microferme cu mici restaurante cu specific, in care sa prepare mancaruri din materii prime obtinute in gospodaria proprie.
Aceste investitii au ca scop atragerea unui numar cat mare de turisti tineri, pentru faptul ca in ultimii ani statiunile balneoclimaterice aveau ca public-tinta mai ales pensionari. ... Dupa finalizarea acestuia, va exista o suprafata mai mare pentru schi.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... Genoveva face parte din a doua categorie.
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
El a adunat aceste intamplari, in principal, din presa rusa a vremii, sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicand si sursele. ... Martora l-a intrebat de unde vine, iar acesta i-a raspuns ca "din a zecea dimensiune".
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu partenerul sau, Organizația Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR), au implementat cu succes proiectul strategic AEROCALIFICARE - Competitivitate si Sustenabilitate in Sectorul Aeronautic prin Calificare Profesionala Inovativa” POSDRU/164/2.3/S/139944, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
FARCAS) Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
google-analytics.com